Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csepreghy: Gyurcsányra bízta az Európai Bizottság a magyar f
  2015-04-19 20:57:28, vasárnap
 
  Csepreghy: Gyurcsányra bízta az Európai Bizottság a magyar fejlesztéspolitika ellenőrzését


Propeller ma, 12:25

A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára azt kéri az Európai Bizottságtól (EB), gondolja újra, hogy Gyurcsány Ferenc ellenzéki politikus cégét, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t bízza-e meg a fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzésével.

Csepreghy Nándor vasárnap a Parlament előtt tartott sajtótájékoztatóján értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy az EB egy politikailag függetlennek nem mondható politikus négyfős cégét bízta meg a feladattal, ahelyett, hogy azt például egy nagy nemzetközi könyvvizsgáló cégre bízta volna.

A politikai függetlenséget hirdető bizottság hogyan adhat hálapénzt Gyurcsány Ferencnek? Aki nem tudja, az tanítja, aki nem tanítja, az pedig alkalmas tanfelügyelőnek? - vetette fel a helyettes államtitkár. Azt is mondta, Magyarországon senki nem gondolhatja komolyan, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke képes lesz objektív, szakmailag elfogulatlan álláspont kialakítására.

Csepreghy Nándor emlékeztetett arra, hogy az 1992-ben alapított cég Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, jelenlegi DK-elnök érdekeltségébe tartozik, szavai szerint az Altus alapozta meg a politikus milliárdos vagyonát és tette lehetővé, hogy az ,,egykori KISZ-titkárból a Rózsadomb proletárja" legyen.

A helyettes államtitkár azt hangoztatta, a kormány kulcskérdésnek tartja a fejlesztéspolitikát, ezért is döntöttek 2014-ben arról, hogy megváltoztatják a 2020-ig szóló forrásokra szóló szabály-, és intézményrendszert. Utalt arra is, hogy vannak vitáik a bizottsággal, de szerinte ez nem kardinális kérdés, hanem megoldandó feladat.

Csepreghy Nándor arra is felhívta a figyelmet, az EB-nek számolnia kell azzal is, hogy az Altus megbízásának milyen következményei lehetnek az Európai Unióval szemben amúgy is szkeptikus magyar társadalomban.

A helyettes államtitkár elmondta, a héten több minisztériumot is megkerestek az Altus munkatársai; a kormányzati szerveknek bemutatott dokumentumok szerint megbízást kaptak az EB-től arra, hogy ellenőrizzék a magyarországi fejlesztéspolitikai rendszer felépítését az új időszakra vonatkozóan.

Közlése szerint az Altusnak négy alkalmazottja van, közülük az egyik Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felesége, egy másik pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség korábbi elnökhelyettese.

Elmondta azt is, az Európai Unió eddig maga ellenőrizte ezt a folyamatot. Most pedig egy külsős cég kapott erre megbízást, ami ,,érdekes kérdéseket vet fel" - értékelte Csepreghy Nándor, aki szerint Gyurcsány Ferenc ellenzéki képviselő politikai szempontjait és politikai érdekeit nehéz lenne különválasztani a független szakértői munkától, amivel az EB az Altust megbízta.

http://propeller.hu/itthon/3092342-csepreghy-gyurcsanyra-bizta-europai-bizottsag- magyar?utm_source=mm-2015-04-19&utm_medium=email&utm_campaign=Csepreghy%3 A%20Gyurcs%C3%A1nyra%20b%C3%ADzta%20az%20Eur%C3%B3pai%20Bizotts%C3%A1g%20a%20magy ar%20fejleszt%C3%A9spolitika%20ellen%C5%91rz%C3%A9s%C3%A9t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: különválasztani, kommunikációért, tanfelügyelőnek, elnökhelyettese, megváltoztatják, minisztériumot, miniszterelnök, magyarországon, függetlenséget, ellenőrzésével, következményei, érdekeltségébe, kulcskérdésnek, magyarországi, értetlenségét, alkalmazottja, könyvvizsgáló, kialakítására, emlékeztetett, társadalomban, bizottságtól, vagyonkezelő, ellenőrzését, államtitkára, megbízásának, dokumentumok, függetlennek, elfogulatlan, ellenőrizzék, szempontjait, bizottsággal, politikailag, államtitkár, ellenőrizte, hangoztatta, munkatársai, politikailag függetlennek, nagy nemzetközi, politikai függetlenséget, pedig alkalmas, helyettes államtitkár, 1992-ben alapított, politikus milliárdos, kormány kulcskérdésnek, 2020-ig szóló, héten több, kormányzati szerveknek, egyik Gyurcsány, másik pedig, független szakértői, Európai Bizottság, Európai Bizottságtól, Gyurcsány Ferenc, Altus Befektetési, Vagyonkezelő Zrt, Csepreghy Nándor, Gyurcsány Ferencnek, Európai Unióval, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Európai Unió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Gaál Viktor gondolata  Az Európai Unió is foglalkozik...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Rögtön puha Mézes Krémes  William Shakespeare idézet  Miért nem menti meg Jézus...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Gaál Viktor gondolata  Alvó cica  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Pillangó  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Volt egy...  Szép estét kedves látogatóimna...  802 esztendeje, 1222. április ...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A világnak égető szüksége van ...  A lelki élet nem arról szól, ....  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Föld napja április 22  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Gondolatok az életről és szere...  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Volt egy...  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Vannak arcok  Gárdonyi Géza - Április végén  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Esti kép  Környezetvédelem  802 esztendeje, 1222. április ...  A föld szépségéért  Ma  Ma  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gaál Viktor gondolata  Viharban csak az a fa marad ál...  Április 22. a Föld napja,  Az udvariasság alapja: önismer...  képre írva  Paul David Tripp Április 24 
Bejegyzés Címkék
politikailag függetlennek, nagy nemzetközi, politikai függetlenséget, pedig alkalmas, helyettes államtitkár, 1992-ben alapított, politikus milliárdos, kormány kulcskérdésnek, 2020-ig szóló, héten több, kormányzati szerveknek, egyik Gyurcsány, másik pedig, független szakértői, különválasztani, kommunikációért, tanfelügyelőnek, elnökhelyettese, megváltoztatják, minisztériumot, miniszterelnök, magyarországon, függetlenséget, ellenőrzésével, következményei, érdekeltségébe, kulcskérdésnek, magyarországi, értetlenségét, alkalmazottja, könyvvizsgáló, kialakítására, emlékeztetett, társadalomban, bizottságtól, vagyonkezelő, ellenőrzését, államtitkára, megbízásának, dokumentumok, függetlennek, elfogulatlan, ellenőrizzék, szempontjait, bizottsággal, politikailag, államtitkár, ellenőrizte, hangoztatta, munkatársai, felépítését, gondolhatja, vonatkozóan, megkerestek, kormányzati, fejlesztési, működésének, befektetési, gyurcsanyra, gyurcsányra, feladattal, milliárdos, szakmailag, szkeptikus, kérdéseket, proletárja, bemutatott, szerveknek, folyamatot, kardinális, forrásokra, nemzetközi, megoldandó, álláspont, csepreghy, bizottsag, gyurcsány, propeller, időszakra, politikus, megbízást, helyettes, jelenlegi, rózsadomb, figyelmet, bizottság, spolitika, döntöttek, titkárból, számolnia, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.